Årets bedste film og serier på Netflix

2017 har budt på en lang række succesfulde film og serier fra Netflix. Har du fået set dem alle?

Af Jonas Sand - 30. december 2017 kl. 13:55

Vi nærmer os slutningen af 2017. Det blev et år, der bragte ualmindelig mange nye film og serier, der fik os til at bingerace os igennem aftener og weekender. Netflix har samlet op på 10 af de bedste titler fra året, der gik. Og har du ikke allerede givet dig i kast med dem, kan du være helt sikker på, at være dækket ind på underholdning hele juleferien.
SE TRAILEREN: Kultserie får ny sæson på Netflix
‘Stranger Things 2’
En dreng er forsvundet. Et statslaboratorum skjuler frygtelige hemmeligheder. Og en mørk kraft vender byen på vrangen. 2017 bød også på den længeventede anden sæson af ‘Stranger Things’, hvor der blev skruet op for mystikken, 80’er nostalgien og ikke mindst de spirende følelser hos de fire venner.

‘Mindhunter’ (Foto: Netflix)


‘Mindhunter’
I 1977 finder den frustrerede FBI-gidselforhandler Holden Ford en usandsynlig allieret i veteranen Bill Tench og begynder at studere en ny type mordere. Den populære dramaserie, der er produceret af David Fincher, giver et indblik i den sande historie om Holden Ford og den nye måde at forstå mordere på. Og heldigvis er det blevet bekræftet, at du kan se frem til en anden sæson.
‘Gypsy’
Hun er en omsorgsfuld terapeut, en kærlig kone og en mor og en spændingssøgende kvinde fanget i snoede fantasier. Terapeuten Jean Holloway indleder intime og farlige forhold med personer fra patienternes liv i denne psykologiske thriller.

‘Ozark’. (Foto: Netflix)


‘Ozark’
En økonomirådgiver flytter sin familie fra Chicago til Ozark i Missouri, hvor han skal hvidvaske 500 millioner dollars på fem år for at tilfredsstille en narkobaron. Fyldt med spænding og komplekse personligheder er den psykologiske thriller-serie ‘Ozark’ helt bestemt værd at se.
LÆS OGSÅ: Mystisk Netflix-serie fanger fra første øjeblik
‘The Ranch’
Gode venner, hotte nye spisesteder, spontane eventyr. Han lever det gode liv, men er klar til at hæve niveauet. Dev forsøger at få gang i sin skuespillerkarriere og forbedre sine datingchancer med hjælp fra sin brogede venneskare i denne Emmy-vindende serie.

‘Bright’ (Foto Netflix)


‘Bright’
I et L.A. fyldt med racespændinger falder en menneskebetjent og hans ork-partner over en magtfuld genstand og bliver involveret i en profeteret bandekrig. ‘Bright’ er Netflix’ første blockbuster, og et must-see for enhver der elsker action.
‘Orange is the New Black’
Denne Emmy-belønnede serie om en privilegeret New Yorker, der indhentes af sin fortid og ender i et kvindefængsel, har været populær siden første sæson så dagens lys i 2013. Og selv på femte sæson formår ‘Orange is the New Black’ stadigvæk at få danskerne til at bingerace den i stor stil.
Se traileren: Royalt drama vender tilbage med ny sæson

‘Marvel’s The Defenders’ (Foto: Netflix)


‘Marvel the Defenders’
De er ikke venner, men disse fire newyorkere vil kæmpe sammen for at redde den by, de elsker. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist går sammen for at bekæmpe deres fælles fjender, da en uhyggelig sammensværgelse truer New York.
‘Dark’
I den lille by Winden, præget af fortidens synder og hemmeligheder, gentager historien sig på rædselsvækkende vis. Det hele er sket før, og det vil ske igen. Et forsvundet barn sætter fire familier i gang med en febrilsk søgen efter svar, mens de afdækker et hjernevridende mysterium, der spænder over tre generationer.

‘The Crown’ (Foto: Netflix)


‘The Crown sæson 2’
Dette drama følger de politiske sværdslag og romancerne under dronning Elizabeth 2. regeringstid og de begivenheder, der formede anden halvdel af det 20. århundrede. En dragende serie hvor der var store forventninger til anden sæson, der har fået imponerende anmeldelser. Er du ikke startet endnu, er det på tide at starte på ‘The Crown’.
LÆS OGSÅ: ‘The Office’ vender tilbage
LÆS OGSÅ: ‘Kongen af Queens’-genforening får dansk premiere
LÆS OGSÅ: Ny ‘Vikings’-sæson får dansk premiere