Åleslank Sanne Salomonsen jubler: Jeg har det rigtig godt - Her & Nu

Åleslank Sanne Salomonsen jubler: Jeg har det rigtig godt

Sangerinden afslører, hvordan hun formår at holde sin figur så flot.

Af Nikolaj Vraa - 29. august 2020 kl. 14:52

Sanne Salomonsen næger at lade sygdom definere, hvem hun er, så 14 år efter blodproppen træner den afholdte sanger stadig flere gange om ugen for at holde sig skarp til sine koncerter.

Da Dennis Knudsen i fredags åbnede sin nye salon, kunne man se at den 64-årige musiker har holdt de frygtede ‘Corona-kilo’ fra døren og fremstår toptrimmet. Noget, der gav masser af ros fra de andre gæster.

LÆS OGSÅ: CHOK! Sofie Linde udsat for grov sex-afpresning i DR

– Jeg vejer det samme, som da jeg var ung. Det har jeg gjort i mange år. Det er, fordi jeg konditionstræner. På grund af mit handicap kan jeg ikke løbe, så jeg kører rigtig gammeldags, hård fitness work out, og så laver jeg yoga og pilates, forklarede Sanne om sin slanke fremtoning. Udover, at træningen er essentiel på grund af følgevirkningerne fra blodproppen, der ramte hende i hjernen i 2006, betyder den også, at hun kan bruge sin stemme rigtigt og har energi til at være på scenen.

– Træningen er vigtigt for mig i mit liv. Ellers kan jeg ikke synge. Jeg har altså aldrig haft det bedre, sagde Sanne med et kæmpe smil ved receptionen, hvor Dennis, som hun har kendt i mere end 30 år, blev fejret. Smilet forsvandt dog fra hendes ansigt, da kulturminister Joy Mogensen blev bragt på bane. Hendes indsats for kulturlivet oplever Salomonsen og hendes kolleger som et svigt.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører: Sådan blev vi kærester

Skuffet og ked af det

– Jeg ved ikke, hvor mange brikker hun har at flytte rundt på. Jeg synes vitterlig ikke, hun har forstået det. Jeg er skuffet over den mangel på respekt og forståelse, der er. Jeg er ked af det. Jeg har mange venner, der har det hårdt i øjeblikket. Jeg klarer mig, for folk vil have, at jeg kommer ud og spiller. Det er skuffende, at ens regering ikke støtter op. Når nogen har brug for hjælp, så er vi altid de første til at gøre det, sagde sangeren, der selv har sat sin gård til salg for at være forberedt på, at hendes indtjening også næste år vil være minimal.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne: Jeg kom op at slås med min mand

– Jeg har været igennem den her branche i alle afskygninger. Jeg har suget på lappen, jeg har levet på en sten og vil altid kunne gøre det igen. Det er svært at miste så mange penge, som jeg har mistet ved mine jobs og så se alle andre få hjælp. Jeg ser alting forsvinde, lød det fra Sanne, der håber at der snart kommer en håndsrækning i kampen, for at vinde det tabte tilbage.

Både Susse Wold og Charlotte Bøving beundrede Sannes nye markerede fremtoning. Tv-lægen, der selv er topform, mærkede også hendes muskuløse lår (Foto: Lars E. Andreasen)

– Vi skal køre branchen op fra nul til der, hvor vi var. Vaccine eller ej så kommer det til at tage mange år, tror jeg. Det er jo derfor, vi råber så højt, som vi gør i øjeblikket, for vi kan ikke hutle os igennem tilværelsen på denne måde.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen starter nyt liv i udlandet: Jeg er ikke jeres skydeskive

Læs mere om