Åkes store gæld: Min far kalder mig bedrager, svindler og skattesnyder

‘Luksusfældens’ eksperter er taget til Nødebo for at hjælpe Åke ud af sine økonomiske problemer, som er igang med at ødelægge forholdet til forældrene.

Af Lærke Stræde - 8. september 2020 kl. 15:13

27-årige Åke er en selvstændig landbrugsmedarbejder, som drømmer om at eje sin egen bondegård en dag. Drømmene er store, men Åkes sans for realiteterne er desværre ikke.

Landmanden har nemlig smidt mange penge efter sit firma, som han endnu ikke har formået at tjene penge på. Udover at købe hjemmeside og maskiner, der ikke virker, for over 150.000 kroner, så står han også over for et skattesmæk på 151.000 kroner, fordi han ikke har betalt skat eller moms af sin indtægt.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Her er parrene i ‘Vild med dans’ 2020

Men dét, der berører Åke mest, er, at forholdet til hans forældre har taget skade af hans store gæld til dem. Åke skylder forældrene 111.000 kroner.

– Det har vi også haft vores diskussioner om, hvor min far egentlig lidt kaldte mig en bedrager, svindler og skattesnyder. Det gør fandeme ondt, lyder det fra Åke, som bliver overvældet af den dårlige samvittighed og må trække noget luft for ikke at bryde sammen.

LÆS OGSÅ: Underrettet til kommunen af Ditlev: Jeg føler mig stukket i ryggen

Da den ene af programmets eksperter, Kenneth Hansen, går udenfor til Åke, kan han dog ikke holde tårerne tilbage længere. Han ved nemlig godt, at forældrene har ret i deres kritik.

– Mine forældre betyder bare så fucking meget for mig, græder han.

Se om det lykkes Åke at rette op på både økonomi og familieforhold klokken 20 i aften på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag ‘Vild med dans’-exit

Se klippet herunder, hvor Åke bryder sammen

LÆS OGSÅ: Linse får hår(d) kritik: Du er grim

LÆS OGSÅ: Hun sagde JA!