Åke efter ‘Luksusfælden’-lukning af hans firma: Er startet op igen

Det holdt kun to måneder, før landmanden fra Nødebo genåbnede sit firma stik imod aftalen med eksperterne og en nu skuffet veninde Mette.

Af Kenth G. Madsen - 8. september 2020 kl. 20:55

Drømmen om at være selvstændig erhvervsdrivende blev smadret for Åke, der inviterede ‘Luksusfældens’-eksperter indenfor i et forsøg på at få styr på sin gæld. I aftenens program kunne seerne opleve, at han fik budgettet på rette køl efter lukning af sit firma samt frasalg af diverse anskaffelser.

Men stik imod aftalen har han nu genstartet sit firma ‘Boisen Multiservice’, selvom han efter eksperternes mening opførte sig dybt uansvarlig. Således havde han stiftet gæld for 400.000 kroner uden at afdrage hverken til almindelige kreditorer, told og skat samt forældrene.

LÆS OGSÅ: Åkes store gæld: Min far kalder mig bedrager, svindler og skattesnyder

– Der gik små tre måneder, og så begyndte kunderne at ringe for at høre, om jeg ville lave havearbejde for dem. På kort tid omsatte jeg for 50.000 kroner og startede derfor op igen samtidig med, at jeg arbejdede som landbrugsmedhjælper. Så jeg har mere end rigeligt med arbejde, siger Åke Boisen fra Nødebo ved Hillerød til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem vinder ‘Vild med dans’ 2020?

Han var faktisk utilfreds med, at eksperterne ikke var lydhør overfor ham.

– Jeg har dog fået et bedre overblik, men jeg fortalte eksperterne, at jeg ikke er retarderet. Jeg har begået nogle fejl, men giv mig et år, så skal jeg fandeme vise jer, hvordan man vender skuden. Men det var der ingen, som troede på, fortæller Åke som bonusinfo til seerne af programmet.

LÆS OGSÅ: NYE AFSNIT! ’Gutterne på Kutterne’-Swahili droppede barnedåb: Pandemi-forskrækket præst

– Det, jeg gjorde forkert, var, at jeg ikke tog mig ordentlig betalt for mit arbejde. Det gør jeg nu, forsikrer Åke, der dog heller ikke møder opbakning fra veninden Mette, der stillede op for at hjælpe ham. Deres aftale var nemlig, at han skulle rette ind efter eksperternes anvisninger. Det har han så ikke gjort efter optagelserne, der fandt sted i foråret. Det var præcis, hvad Mette frygtede, så hun er naturligvis skuffet.

– Hun er sikker på, at vi mødes til et nyt afsnit af ‘Luksusfælden’ om fire år. Så sådan er det mellem os. Hun føler lidt, at hun har spildt sin tid med sin medvirken, siger Åke oven på firmagenåbningen.

LÆS OGSÅ: Underrettet til kommunen af Ditlev: Jeg føler mig stukket i ryggen

Åke vil gerne have en kæreste, men han har fået en fornemmelse af, at han skræmmer pigerne væk. Og det bliver sikkert ikke bedre med hans medvirken i ‘Luksusfælden’, for hvem vil have en mand, der har gældsat sig. Den 27-årige landmand drømmer om at anskaffe sig en bondegård.

– Mit job er min hobby, så det vil jeg gerne. Så jeg må bare arbejde, så jeg kan få min drøm opfyldt, siger Åke, der stadig afdrager på en 200.000 kroner stor gældspost.

LÆS OGSÅ: Kæmpede med ufrivillig graviditetstab: Nu venter ‘Nybyggerne’-par deres andet barn