ÅH NEJ! TV3 dropper 'Paradise' - Her & Nu

ÅH NEJ! TV3 dropper 'Paradise'

Man skal kigge langt efter mange af reality-programmerne på sendefladen i denne uge.

Af Louise Vilsbøl - 16. april 2019 kl. 15:01

Den opmærksomme seer bed nok mærke i, at man måtte se langt efter ‘Divaer i junglen i går’, og hvis man er blandt de mange seere, der glæder sig til ‘Paradise’-ugen starter i aften, så bliver man slemt skuffet.
I anledning af påsken har TV3 nemlig valgt at droppe ‘Paradise Hotel’ i denne uge og også alle andre reality-programmer. Det vil altså sige, at man hverken kan følge ‘Familien fra Bryggen’, paradisoerne eller ‘Forsidefruer’ i denne uge, hvor alle reality-programmer er erstattet af film.
LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor drengene i ‘Ex on the Beach’-villaen afslører deres orgasmiske uvidenhed.

LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film
I aften kan man således se ‘Edge of Tomorrow’ og ‘Terminator 3’ i stedet for ‘Paradise’, i morgen står den på ‘Mission: Impossible’ og ‘Terminator: Salvation’, mens man torsdag i stedet for ‘Bryggen’ ‘Forsidefruer’ og ‘Paradise Hotel’ kan man se ‘Mission: Impossible II’ og ‘Underworld: Evolution’.
Først på mandag brydes reality-cølibater på TV3, når det første reality-program i ti dage sendes. Det er selvfølgelig ‘Divaer i junglen’, og så skydes en ny reality-uge i gang.
Men frygt ej, kære reality-fans, her på Realityportalen kan I naturligvis stadig få jeres reality-fix, og de øvrige kanaler sender stadig reality-programmer, så ‘Ex on the Beach’ fortsætter, og i aften er der premiere på en helt ny sæson ‘Landmand søger kærlighed’.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen har fået særlig ‘Ex on the Beach’-kontrakt: Denne eks må ikke komme ind