ÅH NEJ: Sådan bliver Caroline og Davids nat smadret

Når man skal klare en fysisk udfordring, der er helt ekstrem hård, er en god nats søvn alfa og omega. Men for parret bliver det til alt for få timers søvn.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. september 2020 kl. 13:00

David Lee og Caroline Wozniacki er langt fra friske og veludhvilede, da de vågner en tidlig morgen og skal fortsætte deres rejse videre mod toppen af Kilimanjaro, og det er der en helt særlig grund til. Noget har nemlig holdt dem vågne hele natten.

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag ‘Vild med dans’-exit

De har sovet i telt, og deres telt har ligget placeret lige ved siden af Piotr og Annas telt. En placering David og Caroline nok aldrig kommer til at vælge igen.

– Din far snorkede så højt hele natten igennem. Jeg har ingen tålmodighed over for den slags. Så jeg sov overhovedet ikke, siger David i programmet ‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’.

Piotr var ikke den eneste, der snorkede igennem, det gjorde Anna også. Derfor lød det en smule, som om et bandt holdt koncert i deres telt.

Men man står jo ikke om midt om natten og flytter sit telt.

LÆS OGSÅ: WOW: Se traileren for Danmarks nye realityprogram her

I ‘Klædt af mod toppen’ følger man den altid konkurrerende familie Wozniacki, som skal bestige Kilimanjaro. Det er i sig selv en udfordring – men her er der lagt det benspænd ind, at de skal gøre det kun iført shorts.

I klippet kan du se, hvordan Piotr og Annas nat har været. Se hele afsnittet på Dplay eller på Kanal 5 den 10. september klokken 21.00.