ÅH NEJ! ‘Nybyggerne’-par i ulykke lige før ferien

Vinderne af ‘Nybyggerne’ 2016 har i en længere periode været forfulgt af uheld.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. april 2022 kl. 18:55

Det går ikke godt hos 2016’s vindere af TV 2-succesen ‘Nybyggerne’, Lise og Michael, der de sidste år har været ramt af den ene ulykke efter den anden. Senest er det gået ud over familiens mindste medlem, Verner.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Maria forlader mand og barn

Artiklen fortsættes under videoen med Albert og Jenna, der fortæller om deres
forhold… 


Han endte nemlig i lidt af et uheld, som desværre gik ud over næsen. Det fortæller Lise Vandborg i et opslag på Instagram.

– Oh my God, univers. Vi aftalte, der skulle ro på. Ikke mere stress, sygdom, ulykker og den slags.
Nå, men universet brød vores aftale og lille dejlige Verner kom til skade i går. Han flækkede det ene næsebor og det var bare ægte øv! Vi brugte vores første feriedag på at rende fra lægevagt, til skadestue og øre-næse halslæger. Og i morges, efter en hård omgang faste, måtte lille mus i narkose for at få lappet den lille næse, skriver hun.

Lise Vandborg og Michael Christensen vandt anden sæson af ‘Nybyggerne’, som gav dem nøglerne til et hus i Farum til en værdi af 3,4 millioner kroner. I dag er de dog flyttet tilbage til Skørping i Nordjylland, hvor de begge to kommer fra.

Parret er siden deltagelsen i programmet blevet forældre til drengene Villy og Verner.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne afslører: Jeg var så bange

Ferien i en tynd tråd

I sit opslag fortæller Lise endvidere, at Verner klarede hele situationen i stiv arm og er ved godt mod, men at uheldet også førte en masse spekulationer med sig, da det ramte lige før en planlagt ferie sydpå.

På trods af alt uheld, er det hele endt lykkeligt, da familien besluttede sig for alligevel at rejse afsted til feriedestinationen Cypern. Siden har Lise delt en række stories, der viser, at beslutningen var rigtig, for de er nu godt fremme og nyder sol og pool.

– Alle de ting man skal overveje. Men det korte af det lange er altså, at vi med lægernes godkendelse og velsignelse har besluttet os for at tage på ferie med den lille skadet næse. Vi har fået sager med, så vi kan passe og pleje såret og fjerne sting selv, oplyste den tidligere ‘Nybyggerne’-deltager inden rejsen.

LÆS OGSÅ: Eksperterne afslører: Dette er vores yndlingsafsnit i ’Luksusfælden’