ÅH NEJ! Mathilde bekymret for Robin

‘Årgang 0’-baben har ikke nogle gode følelser i kroppen, når hun tænker på, hvad der venter hendes kæreste.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. juni 2021 kl. 12:01

Realityparret Mathilde Beuschau og Robin Christensen begyndte at ses i foråret 2020, og i løbet af sommeren forelskede de sig i hinanden. Siden har forholdet kørt som smurt, og i dag bor de sammen i en lejlighed i København med hunden Theo.

I lang tid har der dog ikke været meget lyd fra ‘Årgang 0’-baben og ‘Ex on the Beach’-fyren, der begge to har travlt med at passe hver deres forretning, hvor de begge er selvstændige som online coach og personlig træner.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører stor nyhed

Men nu kan man høre, at intet nyt er godt nyt, for Mathilde fortæller i en spørgerunde på Instagram, at hun stadig er ovenud forelsket – faktisk er hun mere end nyforelsket.

– Det bliver nok lidt fløde det her. Vi er endnu mere forelskede, end da vi mødte hinanden, og det er helt igennem fantastisk. Nogle gange kan jeg få helt ondt i maven over at tænke på, hvor meget jeg egentlig elsker Robin, siger hun.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang dybt ulykkelig: Der var slåskamp nede i stuen

Bekymret for Robin

Robin kommer vi desuden også snart til at høre med fra. Han er nemlig en af de realitystjerner, der skal i ringen, når der den 4. september afholdes ‘Stjerne Boksning’.

Det bekymrer selvfølgelig Mathilde, at en person, der fylder så meget i hendes liv, skal en tur i bokseringen.

LÆS OGSÅ: Bendtner åbner op: Har svært ved at klare hverdagen

– Jeg synes ikke, det er det fedeste i hele verden, det er jo ikke fedt at vide, at ens kæreste skal have et par på hovedet. Jeg håber selvfølgelig, at han vinder, og at han bare smadrer ham den anden fuldstændig! Men det er jo ikke fedt at skulle se på, siger Mathilde.

Hun var med i ‘Årgang 0’ frem til 2007, mens Robin for cirka halvandet år siden slog sig løs i ‘Ex on the Beach’ sæson 4, der foregik i Brasilien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robin | Online Coach (@rbnfitness_dk)