ÅH NEJ: Må sige farvel til ‘X Factor’

Det lyder til, at Thomas Blachman kommer til at sidde med det svære valg i aften i ‘X Factor’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. marts 2021 kl. 16:55

Nu spidser konkurrencen altså til i ‘X Factor’. I aften skal endnu en dygtig solist eller gruppe sætte et punktum for eventyret, når de har været på scenen og sunget under temaet ‘Spil dansk’.

I sidste uge blev det Vilson Ferati, der røg. Men det er aldrig til at forudsige, hvem vi skal sige farvel til – og så alligevel er det.

LÆS OGSÅ: UHH! Romance i ‘X Factor’

I hvert fald hvis man spørger Danske Spils oddssætter og ekspert, Mathias Reimer Larsen. Her bliver det vurderet, at Solveig endnu engang skal en tur i farezonen, og denne gang tager hun Dan med sig.

Hvis det sker, har de fleste nok regnet ud, at Blachman meget muligt kommer til at tage beslutningen, og eksperten hos Danske Spil vil ikke udelukke, at der så går politik i det.

LÆS OGSÅ: Oh Land raser over denne kommentar

-Hvis det er Blachman, der ender med at bestemme, så kan det være at Solveig lidt bliver et offer, selvom hun er en bedre sanger end Dan og skiller sig ud på en herlig skør og positiv måde. Men hvis Dan stemmes ud, har Martin Jensen ikke flere deltagere med i spillet, mens Oh Land jo stadig har både Lucca og Nikoline Steen Kristensen. Så hvis man ser på dommernes handlinger i tidligere shows. Så ser det desværre ud som om, at Solveig kan ryge ud på den konto, lyder det fra Mathias Reimer Larsen.

Dog er Blachman også kendt for, at hvis en deltager står i farezonen for anden gang, så peger han på den solist eller gruppe til at ryge. Det har han allerede gjort én gang i denne sæson, som var med sin egen pigegruppe Neva & Ida.

LÆS OGSÅ: Ulla Essendrop takker af

Topfeltet

Også i toppen er der spænding at hente.

Mens Solveig og Dan har grund til at have nerverne uden på tøjet, så kan Luca, Nikoline Steen Kristensen og The Kubrix tage det mere med ro og nyde det, når de står på scenen i aften.

Som det ser ud nu, er Lucca klar favorit til at vinde ‘X Factor’ 2021, mens Nikoline og The Kubrix ligger side om side på en andenplads. Men meget kan nå at ske, inden finalen den 9. april.

– The Kubrix har virkelig vist, at de kan noget helt særligt med Blackman som mentor. Han kan virkelig sit kram. Desuden er det bare en gruppe, som viser noget helt nyt i X-Faktor. Det er virkelig imponerende. Så fredag aften kan kun blive spændende, oplyser Mathias Reimer Larsen

LÆS OGSÅ: Linse fortryder kosmetiske indgreb: Stop mens legen er god!