ÅH NEJ! Kardashian-søster indlagt: Jeg er helt knust

Kylie Jenner er hårdt ramt af influenzalignende symptomer, og derfor er hun blevet indlagt.

Af Jonas Sand - 26. september 2019 kl. 10:34

Kylie Jenner har i flere dage døjet med influenzalignende symptomer, der har slået hende så hårdt ud, at hun har været tvunget til at lade sig indlægget på et hospital i Los Angeles. Det skriver flere medier – heriblandt TMZ og Page Six.
En kilde beskriver over for TMZ symptomerne som influenzalignende med kvalme og svimmelhed, og derfor har hun altså ladet sig indlægge. Det var også derfor, hun ikke var sammen med søstrene Kim Kardashian og Kendall Jenner, da de i weekenden gik på scenen for at overrække en pris ved Emmy-uddelingen.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Er Kardashian-søster tilbage hos ekskæresten efter dramatisk brud?
På Twitter bekræfter Kylie Jenner, at hun er hårdt ramt af sygdom i øjeblikket, og derfor har hun meldt afbud til Balmain-showet til Paris Fashion Week, hvor hun skulle have lanceret en makeup serie med Olivier Rousteing.
– Jeg er desværre virkelig syg og kan ikke rejse. Jeg er knust over, at jeg må misse showet, men jeg ved, at mit fantastisk hold og mine venner, der er i byen til eventet, vil hjælpe mig med at være der i ånden, skriver hun på Twitter.
Ifølge TMZ er Kris Jenner i udlandet og har derfor endnu ikke været på hospitalet for at se til datteren, men Caitlyn Jenner har været der for at se til ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernen.
LÆS OGSÅ: Kim Kardashian knuser Kanyes store drøm: Det er slut!
Herunder kan du læse hele Kylie Jenners forklaring:


LÆS OGSÅ: WOW! Sådan tjente Kim Kardashian 13,5 millioner kroner på få minutter