‘Familien fra Bryggen’-stjerne alvorligt syg

Linse er ekstra ked af det i dag, hun skal nemlig til dyrlægen med sin syv-årige golden retriever, Jytte, der er har fået det værre.

Af Rikke Lynge - 6. april 2020 kl. 11:02

Den firbenede golden retriever – Jyttemor – er en stor stjerne i ‘Familien fra Bryggen’, hvor hun følger sin ejer Linse Kessler i tykt og tyndt, men Linse er bekymret for, hvor længe det kan gå endnu. Jytte har siden hvalp lidt af gigt, men jo ældre hun bliver, jo mere nedslidt er alle hendes led.
Den 17. december 2017 var sidste gang Linse gav en dybere opdatering på Jyttes helbred, og dengang viste hun stor bekymring for sin tro følgesvend, men nu tre år efter er hun der igen. I en story på Instagram fortæller Linse hendes bekymringer for Jytte.

Linse Kessler og Jytte. (Foto: Anthon Unger)


– Det er svært for mig at sige det her. Men det går ikke godt med Jytte. Det har det ikke gjort i et stykke tid. Hun har lige en galop engang i mellem, hvor jeg tænker “yes dråber, medicin og det hele kører bare på skinner”. Men det er måske én galop ud af 14 dage. Hun er helt ædt op af slidgigt, fortæller Linse i sin story.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Linse og Alba udgiver børnesang
Selvom Linse er god til at give Jytte en pause for legekammeraten Torben, der er Linses anden hund på kun to år, så tager det på Jyttes kræfter.
– Jeg skal ikke melde fanden på væggen, men det er jeg faktisk heller ikke typen, der gør. Men jeg skal heller ikke tænke i min lyserøde bobbel, at alting er godt, fordi Jytte kan gå på havnen og tisse og tilbage igen. Man er nødt til at være realistisk.
LÆS OGSÅ: UH! Geggo løfter sløret for ‘Stjerne boksning 2020’

Til dyrlægen i dag

Linse og Jytte skal i dag til deres faste dyrlæge, som kender Jytte rigtig godt, og som Linse stoler meget på.
– Hun (dyrlægen red.) har lovet, at vi er realistiske sammen. Nu må vi se, hvad der sker, men vi må se lyst på det, fortæller Linse, der ikke tør tænke længere.
– Tanken om, at Jytte og jeg ikke har hinanden, det kan jeg ikke forestille mig, og det kan jeg ikke tænke på lige nu, fortæller Linse i en story på Instagram.
LÆS OGSÅ: BABY NEWS: ‘Nybygger’-par venter deres andet barn

LÆS OGSÅ: Linse om langvarig familiestrid: Der er fred nu