ÅH NEJ: Er Khloé gravid med Tristan igen? - Her & Nu

ÅH NEJ: Er Khloé gravid med Tristan igen?

Nye detaljer omkring bruddet og tiden omkring det bliver afsløret i tv-serien.

Af Louise Vilsbøl - 25. juni 2019 kl. 20:55

Det kom som et chok for mange, da faren til Khloé Kardashians datter, Tristan Thompson, blev afsløret i utroskab med hendes søsters veninde Jordyn Woods tidligere på året. Men i første halvdel af sæsonfinalen, som blev sendt i går på amerikansk tv, kom det frem, at der var meget mere til historien, end man tidligere har hørt. Kort efter afsløringen af affæren måtte Khloé nemlig tage en graviditetstest, fordi hun hele tiden havde kvalme.
– Nogle dage har jeg det fint og har ikke kvalme, jeg har ikke hovedpine og har det fint. Den næste dag kan den mindste ting virkelig gøre mig ked af det, og jeg får kvalme og migræne, lød det fra Khloé.
LÆS OGSÅ: WOW: Khloé Kardashian afsløret i hed affære
Det får Kylie til at foreslå, at Khloé tager en graviditetstest, som kommer tilbage negativ til Khloés store lettelse.
– Selvfølgelig kan man ikke planlægge alt, men jeg ved bare ikke, om det er det rigtige tidspunkt – der foregår en masse. Jeg ved ikke, om jeg kunne klare det, hvis den sagde positiv lige nu. Jeg er glad for, jeg ikke er gravid, for det ønskede jeg ikke at være, fastslog Khloé.
LÆS OGSÅ: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne chokerer: Jeg har betalt for mange aborter

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

Khloé og Tristan havde slået op inden affæren

Forholdet mellem Khloé og Tristan gik hurtigt i stykker efter optagelserne, men ifølge People Magazine er der også mere til historien om deres brud, end man tidligere har hørt.
– Da Jordyn-drama skete, var Khloé og Tristan ikke i et ordentligt forhold. Det havde de ikke været i flere uger, de tilbragte ikke engang valentinsdag sammen, hvilket var lige inden, han begyndte at være sammen med Jordyn, fortæller en anonym kilde til Poeople.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
Selvom skandalen knuste Khloés hjerte, så var hun ifølge kilden ikke klar til at opgive forholdet til Tristan helt, hvilket bekræftes af gårsdagens afsnit af ‘Keeping Up With The Kardashians’. Hun håbede stadig på en genforening, fordi hun ønskede for datteren, at hun skulle vokse op med begge forældre boende hos sig. Til sidst fik episoden dog Khloé til at indse, at Tristan aldrig ville ændre sig, og det blev enden på forholdet.
For Jordyn Woods var det også slut med at være inde i varmen hos Kardashian-familien, og hun blev lagt på is og smidt ud af Kylies hus, hvor hun ellers boede. Så selvom det har været en hård tid, har Khloé familien i ryggen, og både Tristan og Jordyn skulle eftersigende være sendt ud i kulden.
SAY WHAT: Vil Kourtney tilbage til Scott?