ÅH NEJ! Corona-restriktioner får store konsekvenser for ‘Vild med dans’

TV 2 har været nødt til at foretage store ændringer i afviklingen af de resterende ‘Vild med dans’-aftener.

Af Rikke Lynge - 8. december 2020 kl. 11:00

‘Vild med dans’ har efter sundhedsmyndighedernes nye corona-restriktioner i går ændret på den måde, som konkurrencen afvikles. Det betyder, at ‘Vild med dans’ afvikles uden publikum til semifinalen og finalen de kommende to lørdage.

– På baggrund af gårsdagens pressemøde har TV 2 besluttet, at ‘Vild med dans’ afvikles uden publikum til semifinalen på lørdag og til finalen lørdag den 19. december. Vi passer på hinanden og tager sundhedssituationen alvorligt, og derfor holder vi nu produktionen lukket for publikum, lige som det også gælder for teatre og biografer i hovedstadsområdet, fortæller underholdningsredaktør hos TV 2 Thomas Richardt Strøbech.

LÆS OGSÅ: Ikke vist i ‘Vild med dans’: ALT ramlede

Thomas Richardt Strøbech er glad for, at konkurrencens to sidste programmer alligevel kan afvikles.

– Selv om det er ærgerligt at skulle undvære publikums opbakning i studiet, så er vi utrolig glade for, at vi fortsat kan sende ‘Vild med dans’ og stadig har mulighed for at samle omkring en million danskere foran skærmen om noget sjovt og hyggeligt her i denne mærkelige tid. Det er en uvant situation for os alle, men vi ser frem mod en virkelig spændende semifinale og vil gøre vores allerbedste for at sende en masse god energi, dans og musik til alle, der ser med, siger Thomas Richardt Strøbech fortsat.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Asta skal i isolation juleaften

LÆS OGSÅ: Klaus Pagh er død