ÅH NEJ: ‘Årgang 20’-par bekymrede for søns helbred

Også vuggestuen og sundhedsplejersken udtrykker bekymring.

Af Anna Løwe - 29. juni 2021 kl. 18:59

Maria Mainz og kæresten, Daniel Brask-Andersen, fra ‘Årgang 20’ er bekymrede for sønnen Louie.

Det fortæller Maria i en Instagram-story, hvor hun tilføjer, at deres sundhedsplejerske er enig i bekymringen.

LÆS OGSÅ: Asbjørn slår pjalterne sammen med ‘Årgang 20’-babe

– Jeg vil lige fortælle, at vi havde besøg af sundhedsplejersken i går, indleder Maria sin story og fortsætter:

– Det var bare det almindelige 15-måneders tjek, men vi snakkede så om, at vi har været lidt bekymrede. Både vuggestuen har sagt det til os, og vi har snakket med vores familier omkring det, at siden Louie ikke kan høre noget, har vi svært ved at få øjenkontakt med ham.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: ‘Årgang 20’-baby indlagt

Vil lægge pres på hospitalet

Louie, der altså er 15 måneder, kan stadig ikke tale eller sige et eneste ord, fortæller Maria. Og nu er den lille familie altså så bekymrede, at sundhedsplejersken har henvist dem til hospitalet.

– Det var rart, at sundhedsplejersken gav os ret i det, ligesom institutionen også har gjort det, forklarer Maria og uddyber:

– Nu har hun (sundhedsplejersken, red.) sagt, at hun skriver en besked, og så kan jeg vise den på hospitalet. Hun vil skrive, at hun også er bekymret, og at Louie skal have lagt dræn hurtigst muligt. Så hun håber, vi kan få en tid tidligere, afslutter Maria, der er taknemmelig over at være blevet lyttet til, selvom anledningen ikke er rar for nogen i familien.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-par samler vildt beløb ind efter tabet af 1-årig datter

Lille Louie er født med nyresygdommen hydronefrose, der var tæt på at koste ham livet efter fødslen, da det udviklede sig til meningitis; en ekstremt farlig hjernebetændelse. Heldigvis opdagede man sygdommen i tide, men Maria har før fortalt, at oplevelsen sidder så meget i hende, så hun er tæt på at gå i panik, hvis Louie fejler bare det mindste.

LÆS OGSÅ: Derfor trak familie sig fra ‘Årgang 20’