Åbner op om kæresten: Jeg har ramt jackpot

Amanda Mogensen kan næsten ikke tro sit eget held med den mand, hun kalder sin kæreste.

Af Lærke Stræde - 27. marts 2021 kl. 12:55

Fuglene kvidrer, dagene er lysere, genåbningen ligger forude og foråret er på vej. Der er meget at være glad for i disse tider, og for Amanda er der endnu en ting på listen. Hun er smaskforelsket, og forholdet til kæresten bliver kun bedre og bedre.

– Det går rigtig godt. Jeg bruger meget af min tid med kæresten, jeg nyder ham til det yderste. Jeg har virkelig ramt jackpot, fortæller Amanda til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Single igen

Realitybaben fra ‘Ex on the Beach’ står stadig fast ved, at hun ikke vil have kærestens identitet frem i lyset. Det har hun nemlig prøvet før, og det led hendes tidligere forhold under. Til gengæld vil hun gerne fortælle, hvad det er, der gør fyren i hendes liv så speciel, og hvorfor hun har besluttet sig for at værne sådan om ham.

– Kan kan ikke sammenlignes, han er en mand for sig selv. Han gør alt for, at jeg er glad. Jeg spørger ikke engang, han gør det af ren og skær lyst, fortæller Amanda og fortsætter:

– Han elsker mig for min personlighed og siger, at jeg er smuk selv på mine grimmeste dage.

LÆS OGSÅ: Janni Ree kommer med nye anklager mod fruerne

Hviler i sig selv

En af de vigtigste kvaliteter ved en fyr, er, ifølge Amanda, at han ved, hvem han er og står ved det. Og til realitybabens store held er det netop sådan en fyr, hun har fundet.

– Han hviler i sig selv og kender sine egne værdier. Det spiller en kæmpe rolle, at en mand kan det, slår hun fast.

Om vi en dag får den heldige fyr at se, må tiden vise, men indtil videre holder Amanda ham for sig selv.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen single igen: Han har stjålet fra mig

LÆS OGSÅ: Irina afvist af flere brands

Læs mere om