8 uger efter fødslen: Sarah Louise viser kroppen frem - Her & Nu

8 uger efter fødslen: Sarah Louise viser kroppen frem

Sarah Louise viser kroppen frem 8 uger efter fødslen og løfter nu sløret for sine problemområder.

Af Louise Vilsbøl - 2. august 2016 kl. 14:40

Det er 8 uger siden, Sarah Louise Christiansen blev mor til tre, da lille Arthur kom til verden, og nu viser hun sin krop frem og fortæller åbent og ærligt om, hvad hun ikke er tilfreds med og gerne vil arbejde med.
– Jeg glæder mig til at genfinde min kernestyrke og få min gode kondi tilbage. Jeg har trænet cirka 1 gang om ugen i et træningscenter de sidste 4 uger primært kondi, numse og ben, så det er jo ikke meget. MEN så har jeg lavet squad øvelser cirka hver enden dag med Arthur i armene derhjemme og gået lange ture, skriver Sarah Louise på sin blog og fortsætter:
– Mine problemområder er maven, som jeg ikke træner endnu, da jeg kan mærke, at den ikke er klar, og så har jeg fået de gode gamle fjender tilbage – nemlig mine håndtag, som fuldstændig æder min talje. Så lige nu har jeg fokus på min kondi, numse og ben og om et par måneder, så påbegynder jeg maven og siderne.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Sådan ser min krop ud tre uger efter fødslen
LÆS OGSÅ: Sarah Louises søn har livsfarlig lungelidelse
Vil gerne have en fastere numse
Sarah Louise har ligesom de fleste andre kvinder taget på i sin graviditet, og det har især betydet, at hun har fået lidt ekstra sul på numsen og på maven, men hvor mavefedtet gerne må forsvinde, så har hun det anderledes med sin nye numse.
– Jeg har egentlig ikke noget imod størrelsen. Jeg gad bare godt, at den var meget mere fast end nu, fastslår hun på bloggen.
Den smukke mor til tre har ikke travlt, men hun glæder sig til at komme i form igen. Vi synes nu, at hun gør det ret godt 8 uger efter fødslen. Hvad mener I? Se billedet af Sarah Louise herunder.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Sådan mødte jeg manden i mit liv


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.