Fem gode podcasts til påskeferien

Nyd påsken med fem gode podcasts i godt selskab med Anders Lund Madsen, Lars Løkke og mange flere kendte.

Af Annonce - 29. marts 2021 kl. 17:00

Med Egmonts egen podcast ‘Talk Town‘ kommer du endnu tættere på de kendte. Vi har samlet fem gode podcasts fra ‘Talk Town’, som du med god grund kan lytte til i påsken.

1. De kongelige

Kom helt tæt på konger, dronninger, prinser og prinsesser i ‘De kongelige’. I samtaler med kongehuseksperter ser Nikolaj Vraa, journalist på HER&NU, nærmere på de kongelige og fortæller spændende og dramatiske historier om deres liv.

‘De kongelige’ på ‘Talk Town’.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen afslører: Hygger med Vermund

2. Manden der drog ud i verden for at blive bange

Anders Lund Madsen kan ikke blive bange. Hverken højder, edderkopper eller små, lukkede rum kan få svedens angst til at pible frem. Men det skal der laves om på nu. For Anders er nået frem til, at det farligste i verden er IKKE at være bange for noget som helst. Men hvor starter man så? I ‘Manden, der drog ud i verden for at blive bange’ besøger Anders Lund Madsen hjemsøgte kroer, teatre og slotte i håb om at møde et vaskeægte spøgelse og blive skræmt fra vid og sans.

Anders Lund Madsen.

LÆS OGSÅ: Ærlige Anders Lund Madsen: Har droppet spejlet

3. Sangen, der ændrede mit liv

De fleste af os har på et eller andet tidspunkt skrålet med på dansktophit som ‘Du burde købe dig en tyrolerhat’ og ‘Jeg er så ked af, den hænger ned af’. I HER&NU podcasten ‘Sangen, der ændrede mit liv’ sætter vi spot på den danske sangskat og taler med en række dansktopsangere om det hit, der gav dem deres folkelige gennembrud og i årtier har sat ild til landets dansegulve.

‘Sangen, der ændrede mit liv’ på ‘Talk Town’.

LÆS OGSÅ: Hildas flotte overraskelse: Hurra for Keld

4. Fårking far

Hvornår er man en god far? Og hvad er en god far overhovedet? På jagt efter indsigt, inspiration og godt selskab har Mattias Hundebøll sat en række markante mænd i stævne. For nu skal det handle om den titel i livet, som vi mænd oftest er aller dårligst til tale med hinanden om – nemlig dét at være far. Både når det er magisk og opløftende. Men også når det er svært, når det gør ondt, og når man ikke føler at man slår til. Mattias Hundebøll er aktuel i tv-programmet ‘Stjerner i trøjen’.

‘Fårking far’ med Mattias Hundebøll på ‘Talktown’

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Hundebøll planlagde selv sit exit

5. Lund og Løkke

Lars Løkke Rasmussen og Anders Lund Madsen drager på tur rundt i landet for at vise hinanden – og lytterne – det Danmark, de begge er rundet af, og som former os alle sammen. Deres forhold er baseret på et spinkelt venskab fra et efterår på jurastudiet i 1983. Siden da har livet ført dem i forskellige retninger med hver deres erfaringer. Lars Løkke er aktuel i tv-programmet ‘Over Atlanten’, der har premiere den 11. april på Kanal 5 og discivery+.

‘Lund & Løkke’ med Anders Lund Madsen og Lars Løkke Rasmussen.

LÆS OGSÅ: Helle Thorning-Schmidt i chok over Løkkes deltagelse i ‘Over Atlanten’: Selv takkede hun nej

Lyt til ‘Talk Town’ fra 33 kroner pr. måned. De første 14 dage er gratis, og med et ‘Story House Egmont’ print abonnement har du gratis adgang. Læs mere HER.

Talk Town

LÆS OGSÅ: Bianca raser efter exit: Pattebørn!