35 års aldersforskel gør ikke Riskær noget: Vi har det dejligt

Klaus Riskær Pedersen er lykkelig med sin lille familie, der fuldt ud støtter hans politiske projekt.

Af Kenth G. Madsen - 24. april 2019 kl. 7:55

Klaus Riskær Pedersen blev for syv måneder siden far for sjette gang til sønnen Adam. Med en lille ny verdensborger i folden samt stiftelsen af et politisk parti har den 63-årige erhvervsmand fået travlt på alle fronter sammen med sin 35 år yngre kæreste, Anna-Pia Lykke Ring. Den store aldersforskel og småbørn i dagligdagen synes dog ikke at tage pusten fra ham.
– Det er jo fuldstændig vedvarende livsglæde at få en lille dreng i min alder. Adam sover stadig mellem os, men nu kommer der snart en omstilling, hvor han skal til at sove i sin egen seng. Når jeg vågner om morgenen og kigger den lille i øjnene, så er det jo fantastisk. Jeg vil vove den påstand, at min dreng gør mig 20 år yngre, siger Klaus Riskær Pedersen til HER&NU.
LÆS OGSÅ: Riskær snart far til seks: Jeg dropper fødslen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘De unge mødre’-deltageren Kamilla fortælle om forholdet til sin daværende kæreste, der var noget ældre end hende.

LÆS OGSÅ: Klaus Riskær med i ‘Paradise Hotel’
Første gang, Riskær mødtes med Anna-Pia, var for to år siden til en middag, hvor hun kom sammen med en veninde. Og det var egentlig hende, at Klaus havde en middagsaftale med.
– Men undervejs skiftede jeg hest. For når der opstår en god handel, så plejer jeg at slå til, griner Klaus Riskær, der stort set har været sammen med Anna-Pia lige siden.
– Jeg kommer med erfaringen, og hun tilfører energi og ungdom. Den kombination bærer vores forhold, det kan ikke gå helt galt, og vi har det dejligt, forsikrer han.
LÆS OGSÅ: Dansk reality-babe skal skilles efter to år

Går efter Folketinget

Parret går ikke umiddelbart med planer om at blive gift.
–Det har vi ikke taget stilling til endnu, men det vil da være naturligt på sigt, siger han, der for tiden har travlt med partiet ‘Klaus Riskær Pedersen’, der er opstillet til det kommende Folketingsvalg.
– Mit mål er at få indflydelse i Folketinget. Jeg er dog ikke specielt interesseret i at blive minister. Det handler for mig om at få lov til at udvikle politiske idéer sammen med Folketinget, siger erhvervsmanden, der har erfaring i det politiske arbejde fra en årrække som EU-parlamentariker for Venstre tilbage i 90’erne.
LÆS OGSÅ: Riskær om cannabis-eventyr: Jeg ryger selv

Anna-Pia støtter mig

At genoptage en karriere på øretævernes holdeplads har ikke været muligt uden accept fra partneren.
– Anna-Pia støtter mig, og jeg spurgte, om det var okay med hende at gå ind i politik. Det har været vigtigt at få hende med, da jeg ikke vil kunne gøre dette uden støtte og opbakning fra hende, erkender han.
Klaus Riskær Pedersen arbejder for det meste hjemme fra kæmpelejligheden på flere etager på Gammel Strand i København over for Christiansborg.
– Men jeg passer meget på, at det ikke kommer til at tage overhånd. Jeg sørger for at holde fri, lave mad og være sammen med familien, siger han, der har kontakt til alle sine børn og deres mødre.
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste
Se flere billeder af den lykkelige familie i galleriet over artiklen.
I klippet herunder kan du se, da ‘Paradise Hotel’-pigerne ikke helt kunne genkende Klaus Riskær.

LÆS OGSÅ: