3 måneder efter bryllup: Nyskilt ung mor sælger brudekjolen

Nanna-Johanne endte med hele to kjoler til sit bryllup, nu er de begge sat til salg.

Af Louise Vilsbøl - 11. november 2019 kl. 9:00

Den 27. juli stod i kærlighedens tegn for 23-årige Nanna-Johanne Fonnesbæk og Michael. Her sagde parret ja til hinanden og blev gift for rullende kameraer, og i sæsonafslutningen af ‘De unge mødre’ kunne man i sidste måned se brylluppet på skærmen.
STORT GALLERI: Sådan foregik ‘De unge mødre’-Nanna-Johannes bryllup
Lykken varede dog kort for det nygifte par, og omkring samme tid som brylluppet blev vist på skærmen, indsendte Nanna-Johanne skilsmissepapirene. Allerede et par uger efter brylluppet flyttede Michael ud af parrets fælles hjem, og i månederne efter så de kun hinanden hver anden weekend.
– Det har været svært, men det var desværre et valg, jeg var nødt til at tage, og et valg jeg er nødt til at holde fast i. Det er aldrig rart at såre dem, man man elsker, men nogle gange kan man bare stå i en situation, hvor man bliver nødt til det. Vi har haft rigtig mange gode tider sammen, og det skærer i mit hjerte, at jeg har måttet såre ham på den måde. Jeg ønsker Michael alt det bedste og håber, han går en skøn fremtid i møde, lød det fra Nanna-Johanne, da hun fortalte Realityportalen om skilsmissen.
LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne efter brylluppet: Derfor har Michael taget mit efternavn

Sælger brudekjolen: Skal ikke bruge den længere

Nanna-Johanne var meget afklaret omkring sin beslutning, selvom Michael stadig fortalte, at han håbede på, at de kunne finde sammen igen engang ude i fremtiden. Nu slår Nanna-Johanne dog fast med syvtommersøm, at forholdet og ægteskabet er forbi. Hun har nemlig valgt at sætte sine brudekjoler til salg.
– Sælger denne kjole str. 36/S i hvid. 1000 kr eller byd, skriver Nanna-Johanne på sin instastory, og tilføjer endnu et billede af sin anden brudekjole.
LÆS OGSÅ: Gravide Maria Sebens afslører kønnet: Vi venter os en …
I ‘De unge mødre’ kunne man nemlig følge Nanna-Johannes jagt på den perfekte brudekjole og se, hvordan hun i sidste øjeblik skiftede mening og endte med at skifte sin brudekjole ud, fordi hun syntes, den var for simpel. Derfor endte hun med at have hele to brudekjoler, og nu er de altså begge til salg for 1000 kr hver, og det var ikke en svær beslutning for den unge mor at skille sig af med brudekjolerne.
– Jeg kan ikke rigtig se, hvad jeg skal bruge dem til længere. Indtil videre har der ikke været mange interesserede. Men det haster heller ikke med at få den solgt. Måske det er nemmere at sælge den til sommer, hvor de fleste bliver gift, fortæller Nanna-Johanne, som er ved at være ovenpå igen efter skilsmissen.
LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’
– Jeg har det fint, tak. Det er klart, det har været en hård periode nu her, men drengene og jeg har det godt.
Michael og Nanna-Johanne snakker stadig sammen omkring de praktiske ting i forhold til skilmissen, og den unge mor understreger, at der ikke er dårlig stemning, men når det hele er på plads, mener hun alligevel, at der nok er behov for lidt afstand.
Se Nanna-Johanne i brudekjolen og fortælle om sin beslutning om at skifte mening omkring kjolen i sidste øjeblik i videoen herunder:
LÆS OGSÅ: Akut kejsersnit tre uger for tidligt: ‘De unge mødre’-stjerne har født