25-årige Anna Due overvejer at blive steriliseret - Her & Nu

25-årige Anna Due overvejer at blive steriliseret

Anna Due er næsten helt sikker på, at hun ikke vil have flere børn.

Af Louise Vilsbøl - 26. oktober 2017 kl. 07:25

Da Anna Due deltog i ‘Paradise Hotel’ i 2013 fandt hun sammen med reality-kollegaen Martin Hjort. De to blev kærester efter programmet og fik sønnen Villian, som i dag er 3 år gammel. Kærligheden holdt ikke, og nu er Anna alenemor, men hun drømmer ikke om at udvide familien og gøre Villian til storebror.
– Jeg overvejer at blive steriliseret. Det bliver ikke lige nu, da det er en stor beslutning, og man skal være 100% sikker. Der er mange ting, som gør, at jeg overvejer det, blandt andet fordi at jeg næsten er 100% sikker på, at jeg ikke vil have flere børn. Jeg har ikke taget p-piller eller lignende længe, fordi jeg ikke kan tåle det sammen med min medicin, og jeg ikke tage det, skriver Anna Due på sin blog.
LÆS OGSÅ: Anna Due vender tilbage på skærmen
Selvom Anna er næsten sikker på, at hun ikke skal være mor igen, så får hun ikke den store opbakning fra sit bagland.
– Min familie synes, at denne beslutning ville være helt hen i vejret! Men jeg er næsten 100% sikker på, at jeg ikke vil have flere børn, og jeg gider ikke igennem flere aborter, for ja, der har været nogle aborter, trods prævention. En fyr skal nærmest kun kigge på mig, så bliver jeg gravid, lyder det fra Anna på bloggen.
LÆS OGSÅ: Anna Due og Martin Hjort i åben krig
LÆS OGSÅ: Anna Due afslører: Jeg kæmper med angst
Ud fra blogindlægget lyder det som om, at det er tre aborter, den tidligere ‘Paradise’-babe har gennemgået. Selvom hun er næsten sikker på, at der ikke skal komme flere børn, så indrømmer hun, at det, der holder hende tilbage i forhold til sterilisation, er muligheden for, at hun vil skifte mening, hvis nu hun møder den rette fyr.
Læs hele Anna Dues indlæg på bloggen her.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis…
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-dramaet fortsætter: Hun viste os ingen interesse – De fik som fortjent!