25-årig realitybabe starter på ungdomsuddannelse: Nu er jeg moden nok

Realitybaben Nynne Larsen er klar til endelig at få taget sin studentereksamen.

Af Lykke Buhl - 2. oktober 2020 kl. 14:47

25-årige Nynne Larsen, som vi kender fra programmer som ‘Dagens mand’ og ‘Divaer i junglen’, er for nylig begyndt på ungdomsuddannelsen EUX, der er en kombination af en studentereksamen og en erhvervsuddannelse.

– Jeg er gået i gang med at læse en EUX. Jeg fik aldrig studentereksamen i sin tid, det var ikke der, min prioritering lå, da jeg var de der 17-18 år, som alle andre gør. Jeg var simpelthen ikke moden nok. Det er jeg forhåbentligt nu. Jeg føler, jeg er mere grounded nu, fortæller Nynne til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Mit plastikmareridt’: Melissa afslører næste operation

– Jeg læser indenfor shipping. Det er jo en kontoruddannelse, og så vælger du en retning, du vil læse indenfor, og der valgte jeg shipping, fordi jeg gerne vil arbejde indenfor det eller indenfor noget international markedsføring eller noget i den dur, forklarer hun.

Nynne har senest deltaget i 2019-sæsonen af ‘Divaer i junglen’

Nynne til photoshoot i ‘Divaer i junglen’ (Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: Havde du set den komme? Så meget engagerer Philip sig i Simones graviditet

Først som online studie

Før skolebænken kaldte, arbejdede Nynne i Royal Copenhagen i Magasin, men nu kunne hun altså mærke, at det var tid til at starte på uddannelse og fokusere fuldt ud på det.

– Det er online lige nu. Jeg har et grundforløb som eventkordinator. Da jeg flyttede til København for små år siden, der troede jeg, jeg skulle være det nye shit inden for nattelivet, så jeg tog en eventkoordinator uddannelse, men det skulle jeg jo sjovt nok ikke, jeg skulle lave reality, griner Nynne med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-babe flytter sammen med tv-stjerne

– Så jeg har nogle fag, som jeg har fået merit for, og derfor har jeg taget resten online. Men så her den 18. oktober, der skal jeg starte i en fysisk klasse, fortæller Nynne, der glæder sig til at komme “rigtigt” i skole.

Herunder kan du se, dengang Princess Natascha fra ‘De unge mødre’ gik i gang med at færdiggøre sin 9. klasse. Artiklen fortsætter efter artiklen.

LÆS OGSÅ: Lene Beier og manden åbner op: Udfordringer i ægteskabet

Færdig med tv

Som en mere moden kvinde, der gerne vil fokusere på at få en studenterhue og et svendebrev i hus, så tænker Nynne, at hun er færdig med at deltage i realityprogrammer.

– Jeg tror sgu ikke, man kommer til at se mig mere på skærmen. Men det sagde jeg også inden ‘Divaer i junglen’. Hvis det rette tilbud og format kommer, så kan jeg ikke udelukke det på forhånd, men som udgangspunkt, så passer jeg bare mig selv nu, fortæller Nynne.

LÆS OGSÅ: Michelle og Kasper er enige: Det skal vores barn hedde

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Stor ændring hos ‘Vild med dans’-dommerbordet

Læs mere om