16-årig prinsesse fra blokken har scoret reality-hunk

16-årige Simona danner par med en 20 år ældre reality-fyr.

Af Louise Vilsbøl - 15. november 2016 kl. 11:14

Den opmærksomme seer lagde måske allerede mærke til det, da første afsnit af ‘Prinsesserne fra Blokken’ rullede over skærmen. Her kunne man nemlig følge 16-årige Simona, som tog tilbage til en boligblok i Hvidovre, hvor hendes venindes far “overtrådte hendes grænser fra hun var 4 til hun var 6 år gammel”, som det forlød i programmet.
Her havde hun selskab af sin 36-årige kæreste Arik, som måske virker bekendt, og det er ikke uden grund. Arik var nemlig med i ‘Fristet – hvor langt vil du gå?’, da det rullede over skærmen.
I anden sæson af ‘Fristet’ kom Arik ind som den pumpede fyr, der var medlem af de kloges klub Mensa. Det blev dog til en kort fornøjelse for reality-fyren, som efter en uge måtte vende næsen hjemad. Læs mere om hans tid i ‘Fristet’ her.
LÆS OGSÅ: Ung mor venter barn med sin eks
Sådan blev Simona til
Simona er en af hovedpersonerne i DR3s nye realityserie ‘Prinsesser fra Blokken’, og i første afsnit fortalte hun ærligt om, hvordan hun har oplevet mere på sine blot 16 år end de fleste, og det har gjort hende til den, hun er i dag.
– Da jeg var 10 år, begyndte jeg at ændre mig og gå med makeup og drikke rigtig meget alkohol i en meget tidlig alder. Og så lige pludselig stod jeg sammen med en veninde, og så havde vi taget en streg MDMA (Ecstasy, red.) for første gang, og så kørte den bare derudaf. Og der lavede jeg Simona, fortalte hun i programmet og fortsatte:
LÆS OGSÅ: TV3 snød pressen ‘Paradise’-vært gemt væk
– Der kom hun med sit sorte hår, og så pakkede hun den lille pige, den lyshårede pige, den blege pige, den naturlige pige, den pakkede hun bare ind og satte den i fængsel inde i kroppen. Det var min måde at være en helt anden og at overleve på, og det skulle bare være vildere, jeg skulle bare være vildere. Det hele skulle bare spille, og alle skulle bare lægge sig ned, når de så mig, for jeg var bare the shit. Men sådan var det bare ikke.
Man kan følge Simona og de andre piger fra Vestegnen i ‘Prinsesser fra Blokken’ på DR3. Se Arik og Simona nedenfor, og se flere billeder i galleriet øverst i artiklen.

GALLERI: Se Rikke Gøranssons vilde forvandling
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.