13 dage på hospitalet: Jeg var bange for at miste min lille pige

Sandra Sommer, kendt fra tv-serien ‘De unge mødre’, har de sidste 13 dage været indlagt med sin toårige datter, Merle.

Af Lotte Knudsen - 20. september 2021 kl. 18:55

Sandra og Merle har været indlagt mange gange før, da lægerne har svært ved at finde ud af, hvad Merle fejler. Hun udvikler sig ikke alderssvarende med andre børn, og samtidig kramper Merle ofte og har fået konstateret epilepsi.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’ er tilbage: Her er datoen

Denne gang skyldtes indlæggelsen dog hverken kontrolbesøg eller undersøgelser. Det skyldtes, at Merle fik tårnhøj feber, og den unge mor kunne intet stille op.

Noget tyder dog også på, at feberen ikke bare var en ‘normal’ feber. Sandra og Merle nåede i alt at tilbringe 13 dage på hospitalet, før de blev udskrevet.

– 13 dage i helvede.. 13 dage, hvor vi ikke kendte til dagen i morgen. Dage hvor vi var bange – bange for at miste vores dyrebareste lille pige. Dage hvor vi var glade. Dage hvor vi måtte tage stilling til det mest ubehagelige. Dage med ventetid, ventetid af værste art, skriver Sandra om indlæggelsen i et opslag på Instagram.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jannie og Martin fortæller om at være ude af ‘Vild med dans’

Hun forsikrer dog, at Merle har det godt trods omstændighederne.

– Hun har mistet en masse færdigheder, men det vigtigste er, at hun stadig er her, slår Sandra fast overfor Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Nynne opløst i tårer: Nu er det helt slut med Robert Hansen

Motorikken er en af de ting, som Merle efter indlæggelsen har fået sværere ved at styre. Heldigvis er der hjælp på vej.

– Vi er blevet tilknyttet det palliative team, som vil hjælpe os med lindrende tiltag i forhold til Merle. Det giver ro at så dygtige fagpersoner kommer til at være i vores hjem for at hjælpe Merle, fortæller Sandra.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne tilbage hos eksen

Udover at få professionel hjælp har Sandra også planer om at blive hjemme og hjemmetræne Merle

– Jeg går hjemme med Merle, og det vil jeg gøre i mange år frem. Jeg hjemmetræner Merle, hvilket, jeg kan se, har en stor effekt, og derfor skal hun ikke i dagtilbud, fortæller Sandra.

Ingen ved om Merle kommer til at sidde, kravle og gå i fremtiden – Det kan man kun håbe på.