I fertilitetsbehandling efter datters død: Nu deler Cecilie Lassen tragisk nyhed

Den tidligere ‘Danmark har Talent’-dommer har haft et forfærdeligt 2022.

Af Mikkel Pasztor - 23. november 2022 kl. 16:55

Det skulle være et glædens år, men Cecilie Lassens år har været fyldt med mørke skyer, og det ser ikke ud til, der er en opklaring på vej.

I begyndelsen af året delte hun sin største sorg og fortalte, at hun havde mistet datteren Mimi, der kun levede i 17 minutter efter fødslen. Desværre har det vist sig, at det gamle udtryk “En ulykke kommer sjældent kommer alene” holdt stik for Cecilie og hendes mand Silas Bjerregaard.

LÆS OGSÅ: Matador-stjernen Jens Arentzen er død

– Her har været meget stille… For inden i mig har der været et kaos af følelser. Oven på 3 naturligt undfangede graviditeter fandt vi – efter fødslen af Mimi, ud af, at det ville være svært at undfange naturligt igen, skriver hun på Instagram og fortsætter:

– Min lille families vokseværk måtte ikke slutte på kirkegården, den måtte ikke slutte med Mimi. Mine arme længes mit hjerte ditto, så vi begav os ud på en færd, og i dag fik vi svaret, deler Cecilie hudløst ærligt i et opslag sammen med en række billeder.

Billederne viser, at de har været i fertilitetsbehandling. Man kan se Cecilie blive scannet, at de får beskeden om, at der er tre æg klar, samt en negativ graviditetstest efterfulgt af en grædende Cecilie Lassen.

LÆS OGSÅ: Rørende video: Dennis Knudsens sidste farvel

En lang række kendisser og følgere heriblandt Neel Rønholt, Sofie Linde, Helena Christensen og Ericka Jane overøser Cecilies opslag med hjerter og bønner for familiens videre færd.

Cecilie og Silas har sønnen Alvin, der blev født i 2017, i  2021 mistede de et barn under graviditeten, og i år måtte de altså begrave datteren Mimi efter blot 17 minutters liv.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Et rørende farvel til Ilse Jacobsen

Se det rørende opslag  herunder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CECILIE LASSEN (@cecilielassen)

Læs mere om