12 perfekte film til julehyggen

Vi har fundet en række fantastiske julefilm, der kan nydes sammen med resten af familien.

Af Jonas Sand - 25. december 2017 kl. 18:55

Julen er for alvor over os, og de kommende dage byder for de fleste på masser af julehygge. Til det skal man naturligvis bruge film, og vi har derfor været en tur i gemmerne hos Netflix og fundet en række gode film, der for alvor kan få julehyggen frem.
SE TRAILEREN: Kultserie får ny sæson på Netflix
‘Polar-ekspressen’
En hjertevarm fortælling om en ung dreng, hvis tro på julen bliver reddet, da han juleaften tager på en togrejse til Nordpolen.

‘A Very Murray Christmas’ (Foto: Netflix)


‘A Very Murray Christmas’
Bill Murrays juleshow får en hård start, men det ender med at blive en drøm af en juleaften. Bill Murray står for en stjernebesat aften med musik, skælmeri og barstemning i dette utraditionelle juleshow med et tvist, der er ganske fornøjelig underholdning.
‘A Christmas Prince’
Det er et scoop for en ambitiøs ung journalist, da hun sendes til udlandet for at skrive en historie om en smuk prins, der snart skal udnævnes til konge. Et romantisk drama fra 2017.

‘Krummerne – Så er det jul igen’ (Foto: Netflix)


‘Krummerne – Så er det jul igen’
Da julemanden mister en bog, der indeholder nøglen til hans magiske kræfter, er det op til Krumme at få den tilbage i tiden til at redde julen.
‘Angel of Christmas’
Da en nyhedsmedarbejder efterforsker et arvestykkes oprindelse, opdager hun genstandens magiske fortid og møder et særligt menneske – måske ikke helt tilfældigt i denne romantiske komedie.
LÆS OGSÅ: Mystisk Netflix-serie fanger fra første øjeblik
‘Mariah Carey’s Merriest Christmas’
Dronningen af popmusik, Mariah Carey, er vært for dette stjernespækkede juleprogram med særlige gæster og en kendt person, der læser ‘The Night Before Christmas’.

‘Mariah Carey’s Merriest Christmas’ (Foto: Netflix)


‘Deck the Halls’
Steve ønsker at leve et roligt, velordnet liv i en lille by i New England. Hans nye nabo har imidlertid andre planer og skaber en juleudsmykning, der kan ses fra rummet. Skøn julekomedie med Danny DeVito og Matthew Broderick i hovedrollerne.

‘Once Upon a Holiday’ (Foto: Netflix)


‘Once Upon a Holiday’
En prinsesse flygter fra sine royale pligter under et julebesøg i en storby. Der er hun heldig at møde en sød mand, som viser hende glæden ved et almindeligt liv. Hendes juleønske var blot at opleve en almindelig hverdag, men da der opstår romantik, bliver hendes ønske lige det større.
Se traileren: Royalt drama vender tilbage med ny sæson
‘Miraklet på Manhattan’
Seks-årige Susan tror ikke på julemanden, men da en rar ældre mand ansættes som julemand i stormagasinet, er der alligevel noget, som virker sært ved ham. En film for hele familien også de yngste.
‘Arthurs Julegaveræs’
Hvordan leverer julemanden dog alle de pakker? På samme måde som hans søn klarer årets største opgave.

‘A Wish for Christmas’ (Foto: Netflix)


‘A Wish for Christmas’
Da Saras chef stjæler hendes gode ide, beder hun julemanden om mod til at forsvare sig selv. Men kan 48 timers magi gøre en varig forskel?
‘Fars fede juleferie’
Denne gang kommer ferien til dem – i form af uventede familiegæster og alt for mange blinkende lys. Vi følger uheldige Clark Griswold, hans opgivende kone, Ellen, og deres børn gøre sig klar til julen i denne juleklassiker fra 1989, der altid tåler et gensyn.
LÆS OGSÅ: Ny ‘South Park’-sæson får dansk premiere