104-årige Lise Nørgaard: Bestjålet på plejehjemmet

Lise Nørgaard blev meget berørt af situationen.

Af Nikolaj Vraa - 8. januar 2022 kl. 19:55

På plejehjemmet, hvor Lise Nørgaard skulle føle sig tryg, har hun været udsat for et fejt tyveri. Den 104-årige journalist og forfatter fik stjålet smykker, da hun for nylig forlod sin lejlighed på Plejehjemmet Else Marie i Humlebæk for at spise middag hos sit barnebarn, Camilla Hjælmhof.

Artiklen fortsættes under videoen med Mads Skytte, der synger sin egen sang i den nye sæson ‘X Factor’… 

– Det har gjort mig vred, men også ked af det, for blandt smykkerne var en ring, som betød rigtig meget for mig. Den var af guld med krysolit, lavet af Jane Wiberg. og en gave, jeg i sin tid fik fra en række kvindelige kolleger. Det rørte mig meget, men nu må jeg bare se at glemme det, fortæller hun i et interview med Billed-Bladet.

LÆS OGSÅ: Tina Lunds frygt for datteren blev til virkelighed

Kort efter tyveriet blev Lise Nørgaard indlagt på Nordsjællands Hospital i Hillerød med lungebetændelse, men hun er hjemme og har det efter omstændighederne godt.

LÆS OGSÅ: Ærlige Mathilde Gøhler: Denne gang har vi fået en rigtig

Plejehjemmet Else Marie forholder sig tavs i sagen, mens Lise Nørgaards datter, Dorte Flindt Myhre, siger til HER&NU, at tyveriet er anmeldt til politiet.

 

I et interview med Cecilie Frøkjær, der blev optaget i sommer og i sidste uge sendt på TV 2 som ”hendes sidste”, siger Lise Nørgaard, at hun har et har et meget usentimentalt forhold til sin egen død. Og nu er nået dertil, hvor hun ligefrem kan få lyst til det. -Sommetider. Ja, fordi det har været så længe. Der kan være dage, hvor man ikke har det så godt, lyder det ærligt. Nørgaard, der fylder 105 i juni, har længe haft svært ved at gå og tale. I sidste uge fortalte Lise Nørgaard HER&NU, at hun nu også ser så dårligt, at familie og venner kommer og læser højt for hende (Foto: TV2).

 

 

Læs mere om