AFSLØRING: 10 ting du ikke vidste om 'Nybyggerne'

Der er mange ting, som ikke bliver afsløret, når programmet kører.

Af Emilie Holm Egebro - 17. april 2017 kl. 10:55

Tredje sæson af seersuccesen ‘Nybyggerne’ er netop nu i fuld gang på TV2. De fire par kæmper en brav kamp for at vinde drømmehuset til 2.9 millioner kroner.
LÆS OGSÅ: Marianne og Steen fra ‘Nybyggerne’: Sådan mødtes vi
Men selvom der filmes i hele ni uger, bliver der dog i sidste ende kun vist ti programmer. Men hvilke ting bliver klippet fra? Og hvad sker der bag kameraerne?
1. Sidste sæson blev naboerne så vrede over larmen fra ‘Nybygger’-husene, at de punkterede en række af produktionens biler med søm.
2. Under første uge af dette års optagelser kom naboerne en aften løbende, fordi der blev larmet for meget. Derfor må deltagerne nu kun larme til klokken 22.00.
3. Deltagerne har 300.000 kroner til at bruge på møbler og materialer. De får dog hjælp af produktionsholdet til at administrere pengene, så de ikke løber tør inden sidste afsnit.
4. 34 personer er involveret i programmet, hvilket er alt lige fra optagelser, redigering, lyd osv.
5. Når programmet er slut, er husene ikke så beboelige, som de ser ud, på grund af det ufærdige håndværkerarbejde. Køberne har endnu ikke haft lyst til at bo i dem, så husene laves om på ny, inden de nye beboere flytter ind, siger direktøren for 2E Bolig Projektsalg, Jesper Skovsgaard, som stiller husene til rådighed i programmet.
LÆS OGSÅ: Cecilie og Jonas droppede TV 2: Ville ikke være med i ‘Nybyggerne’
6. Der har i år været fem gange så mange tilmeldinger til programmet, som der var sidste år.
7. Parrene må hver især tage tre ting med hjemmefra. Produktionsholdet hjælper dem dog med at vælge disse, da det skal være ting med en historie, som har en helt særlig betydning for deltagerne.
8. Deltagerne bor alle ni uger i husene, selv om de i begyndelsen kun består af rå vægge. De bor derfor i kufferter, sover på luftmadrasser og spiser fastfood.
9. Deltagerne har ikke nødvendigvis frit spil i forhold til, hvor de skal handle, da TV2 har en række sponsorer til programmet. Parrene bliver dog ikke tvunget til at handle der, men får gode tilbud.
10. For at deltage i programmet, skal man kunne holde fri i alle ni uger. De er derfor nødt til at søge orlov eller få ferie fra deres arbejde.
LÆS OGSÅ: TV 2 kom i vejen for ’Nybyggerne’-bryllup
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’ afslører: Så hårdt er det at deltage
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.