10 realitystjerner du ikke vidste havde børn

Realityportalen har herunder samlet et galleri med 10 realitystjerner og de børn, du måske ikke vidste, de havde.

Af Lykke Buhl - 21. juli 2020 kl. 8:55

Der er selvfølgelig realityprogrammer som ‘De unge mødre’, hvor de kære små altid er i fokus. Men der er også masser af realitystjerner, hvor man måske ikke havde forestillet sig, at de kombinerede det vilde realityliv med tjansen som kærlige forældre.

Derfor har vi herunder samlet en liste med billeder af 10 realitystjerner og deres børn, som du måske ikke vidste, de havde.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche flytter


 

1. Rasmus Nielsen og sønnen Jeremie

Vi kender 27-årige Rasmus Nielsen fra ‘X Factor’ i 2011 og siden fra ‘For lækker til love’. Men det er nok alligevel de færreste, der vidste, at Rasmus har en søn på 7 år, der hedder Jeremie.

Sønnen fik Rasmus som blot 19-årig med ekskæresten, venezuelanske Josgrey Rodriguez. Parret var dog gået fra hinanden, før de blev bekendt med graviditeten, men de har holdt et godt samarbejde om sønnen på trods.

Herunder kan du se det nye billede af Rasmus med sønnen Jeremie

LÆS OGSÅ: GALLERI: Her er alle ‘X Factor’ skandalerne


 

2. Mariyah Samia og datteren Yasemin

Mariyah Samia kender vi efterhånden en del til fra hendes medvirken i programmer som ‘Besat af bad boys’, ‘Divaer i junglen’, ‘Dagens mand’ og ‘For lækker til love’. Alligevel kom det som en overraskelse for mange, da Mariyah pludselig viste sin nu 10-årige datter Yasemin frem på den røde løber til forpremieren på ‘Divaer i junglen’ sidste år.

Mariyah fik Yasemin som 22-årig med en ekskæreste, som hun gik fra, da Yasemin var fire år. Yasemin ses med sin far hver anden weekend og andre ledige stunder.

Herunder kan du se et billede af Mariyah med datteren Yasemin til forpremiere på ‘Divaer i junglen’ 2019
Mariyah og datteren Yasemin på ti år til forpremiere på 'Divaer i junglen' 2019

(Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyah har otteårig datter: Mange bliver chokerede over det


 

3. Peter Birch og datteren Milla

Der er ikke noget på de sociale medier, der afslører at Ulven Peter Birch, der vandt ‘Paradise Hotel’ i 2010, har en datter. Ikke desto mindre har han datteren Milla, der i dag er 11 år.

Da Peter dragede til Mexico for at deltage i ‘Paradise’, var hans datter kun lige blevet født et par måneder forinden, kunne SE&HØR dengang fortælle. De skrev ligeledes, at Peter savnede sin nyfødte datter undervejs i opholdet, men ikke måtte tale om hende med de andre gæster på hotellet. Derudover skrev de, at datterens mor, som Peter ikke længere var sammen med, gladeligt lod Peter tage afsted, samt at de to havde et godt forhold til hinanden, hvor Peter så datteren flere gange om ugen.

Årets efter, i år 2011, måtte eksparret dog ifølge SE&HØR en tur i Statsamtet for at planlægge faste dage for datterens tid ved mor og far. Her fik en lykkelig Peter papir på at se sin datter fra torsdag til søndag hver anden uge.

Herunder kan du se et billede af Peters datter Milla, da hun var tre år gammel. Billedet er otte år gammel, men samtidig det nyeste offentlige billede af datteren.

Herunder kan du se et billede af Peter Birch fra Støtteshow 2019
Peter Birch til realitystjernernes knæk cancer-indsamling i 2019

(Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Droppede Ulven: Nu får hun lavet bryster


 

4. Camilla Thoby og sønnen Tristan

I ‘Ex on the Beach’ ville Camilla ikke kendes som “hende med barnet”, selvom hun i den grad savnede sønnen undervejs. For Camilla har nemlig sønnen Tristan, der i dag er knap tre år gammel.

Sønnen fik hun sammen med ekskæresten, den seks år ældre Davie, da hun var 22 år gammel, fordi de ønskede at stifte familie sammen. Året efter gik Camilla og Davie dog fra hinanden, men de har fortsat det gode samarbejde om sønnen, som de deles om i en 7/7-ordning.

Herunder kan du se et billede af Camilla med sønnen Tristan

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Camilla i tårer: Jeg savnede mit barn


 

5. Tobias Friberg og sønnen Liam

Tobias har tidligere fortalt, at han måtte tage hjem efter kun to dage i ‘Robinson Ekspeditionen’, fordi han savnede sin søn, Liam, der i dag er fem år gammel. Tobias har endda også tatoveret sønnens navn på siden af hovedet. Men alligevel forsøger Tobias at holde sin søn lidt væk fra rampelyset, blandt andet ved ikke at dele billeder af ham på de sociale medier.

Tobias og Liams mor gik fra hinanden kort efter, at Liam kom til verden. Men de har en rigtig god dialog sammen, hvor Tobias kan ses med sin søn, hvornår end det lige kan passe. Dog har Tobias haft en periode, hvor han ikke så sønnen på grund af sine skæve arbejdstider som kok, men han og ekskæresten forsøger at finde en mere permanent ordning for fordelingen af deres søn.

Tobias skjuler Liams ansigt for offentligheden, indtil han er stor nok til at vælge selv (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Tobias åbner op om sønnen


 

6. Pernille Nygaard og datteren Emily

29-årige Pernille Nygaard – som vi lærte at kende i ‘Paradise Hotel’ 2011 og siden i ‘Divaer i junglen’, ‘Mig og min mor’ og senest ‘Ex on the Beach’ – har den 11-årige datter Emily.

Selvom datteren sjældent optræder på Pernilles sociale medier efter ønske om at beskytte hende, så har Pernille været meget ærlig omkring den lange kamp, hun har været igennem for at få ret til mere samvær med sin datter ved at få ændret samværsordningen med Emilys far. Pernille fortalte senest i september 2019, at hun stadig kun så datteren hver anden weekend, fordi faren har bopælsretten, selvom forældremyndigheden er delt, og han derfor bestemte, hvor ofte Pernille måtte se datteren. Derfor valgte hun selv at overtage rollen som advokat på sagen. Pernille fik i denne måned sin bachelorgrad i jura.

Pernille og Emilys far gik fra hinanden efter fem års forhold og med den dengang to-årige datter Emily sammen, to måneder forinden, at Pernille rejste til Mexico for at deltage i ‘Paradise Hotel’ i 2011.

Herunder kan du se et billede af Pernille. Se et af de sjældne billeder af Pernille med datteren Emily HER.

Pernille Nygaard til premiere på ‘Ex on the Beach’ sæson tre (Foto: Henrik Petersen)

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard er advokat på egen sag: Kæmper for samvær med datteren


 

7. Mark Bøgelund og hans tre døtre

Mark Bøgelund lærte vi første gang at kende i ‘Big Brother’ 2014, hvor han fik gjort meddeltageren Nicki gravid i programmet. De valgte dog at få foretaget en abort.

Da han året efter deltog i ‘Robinson Ekspeditionen’ fandt han atter kærligheden i en meddeltager, den tidligere ‘Paradise’-babe Monique, som han siden fik to børn med, døtrene Manila og Marina. Forholdet gik dog i stykker, og det nåede så vidt, at parret måtte have Statsforvaltningen til at hjælpe med at løse deres uoverensstemmelser som forældre. I dag er de dog blevet gode venner og har et godt samarbejde om børnene, som Mark har til overnatning hver anden weekend.

I dag bor Mark i Glostrup med sin kæreste, Sarah Amalie, som han fandt sammen med, efter de begge deltog i tredje sæson af ‘Ex on the Beach’. De venter en lille datter sammen, som de har termin med til sidst i juli måned.

Herunder kan du se Marks døtre Manila og Marina holde scanningsbilledet for Mark og Sarah Amalies kommende datter
Mark har døtrene Manila og Marina med 'Robinson'-ekskæresten Monique. Snart venter han endnu en datter med sin nuværende kæreste, Sarah Amalie fra 'Ex on the Beach

(Foto: Realityportalen)

Herunder kan du se et billede af Mark og Sarah Amalie, der venter barn sammen

 

Vis dette opslag på Instagram

 

☀️🌿❤️ #gingers

Et opslag delt af SARAH A (@sarahamalie_) den

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Mark: Måske har jeg supersæd


 

8. Christina Maria og sønnen Thor

32-årige Christina Maria Bjerre Olesen kender vi fra ‘Paradise Hotel’ 2016, hvor hun vandt den fornemme titel af Miss Paradise.

Kort efter hjemkomsten fandt Christina kærligheden, og i december 2016 blev Christina og kæresten forældre til sønnen Thor, der i dag er tre år gammel. Christina er ikke længere sammen med Thors far, og til daglig læser hun til sygeplejerske.

Herunder kan du se et billede af Christina Maria og sønnen i forbindelse med en artikel af Sygeplejestuderendes Landsammenslutning.

LÆS OGSÅ: Amanda, Camilla og Ditte raser over Nicklaes


 

9. Mads Bryrup og datteren Luna

Mads Bryrup fik gjort sig uheldigt bemærket som Gokkesok-Mads i ‘Paradise Hotel’ 2017. Året efter blev han far til en lille datter, Luna, der i dag er fyldt to år. Mads er efter eget udsagn “en pissegod far”, og han bor med datteren i København.

Mads er ikke sammen med Lunas mor, men de har en fin og afslappet ordning om datteren, så Mads kan se Luna, når han vil. Dog har han fortalt, at det er Lunas mor, der træffer de store beslutninger – såsom hvad deres lille guldklump skulle hedde.

Herunder kan du se et billede af Mads med nyfødte Luna

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Fars prinsesse. Er din bedste ven resten af mit liv 🙌🏻🙏🏻😘 sommermus! #baby #father #far #farspige #dilf #fatherdaughter

Et opslag delt af Mads B (@mads_bryrup) den

LÆS OGSÅ: Husker du Gokkesok-Mads? Her er han i dag


 

10. Caroline og Mathias med sønnen Oliver

Caroline Godrim og Mathias Severinsen mødte hinanden i den første sæson af ‘Ex on the Beach’. Siden flyttede de til et landsted sammen i Herning, og så har de den knap 1-årige søn Oliver sammen, som de fik i november 2019, og som for nylig er blevet døbt i Faurholt Kirke. Snart kommer der et program om parret som nybagte forældre.

Desværre kom det kort efter barnedåben frem, at parret havde besluttet sig for at gå hver til sit. Her de fortalte også, at de nok ikke var blevet sammen, hvis ikke Caroline var blevet gravid, samt at Caroline for fremtiden kommer til at have sønnen 5-6 af ugens dage.

Herunder kan du se et billede af en nyfødt Oliver med hans forældre
Caroline og Mathias mødte hinanden i 'Ex on the Beach' og i dag har de lille Oliver på knap 1 år

(Foto: Miriam Ramsing Fleuret)

LÆS OGSÅ: Her er Rasmus’ ærlige mening om ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne åbner op om forhold med psykisk og fysisk vold