10 års 'Paradise'-jubilæum: Se Rikkes vilde forvandling

Rikke har 10 års jubilæum som værtinde på ‘Paradise Hotel’, og hun elsker det stadig.

Af Louise Andersen - 9. marts 2018 kl. 9:05

Det er efterhånden 10 år siden, Rikke Gøransson havde sin værtdebut på ‘Paradise Hotel’, men det er slet ikke til at se. Den smukke ‘Paradise’-vært ser nemlig akkurat ligeså strålende ud, som da hun første gang var i front på det populære program tilbage i 2008.

– Det er mange år. Jeg forstår slet ikke, at der er gået 10 år. Jeg forstår slet ikke, at jeg fylder 32. Jeg var med i ‘Paradise’ som 19-årig, og nu står vi her. Der er sket meget, og det har været fantastisk at følge programmet udvikle sig og blive så skarpt skåret, som det er nu, sagde Rikke inden snigpremieren på første afsnit af ‘Paradise Hotel 2018’ på Crowne Plaza i København.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen og Frederik udvider familien

Selvom 10 år er lang tid, tyder rigtigt meget på, at Rikke er klar til at tage endnu en sæson, hvis det bliver en realitet.

– Man skal aldrig sige aldrig, men jeg er ikke træt af det endnu, og jeg elsker det, lød det fra værtinden.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Miss Paradise-vinder er gravid

‘Paradise Hotel’ sendes tirsdag til torsdag klokken 22.00 på TV3. Øverst i galleriet kan du se billeder af Rikke i hendes 10 år som Paradise-værtinde, og herunder kan du se resten af interviewet fra ‘Paradise’-premieren, hvor hun også afslører, hvad den største forandring i ‘Paradise Hotel’ er.


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline: Derfor fortryder jeg ikke onani på tv
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Dum fejl i ‘Paradise’-hunks tatovering