annonce

Hollywoods nye ombejlede komet: Jeg har været ensom

Hollywoods nye ombejlede komet: Jeg har været ensom

Foto: Polfoto

Af: Tina Jøhnk Christensen, 20. februar 2016, kl. 16:05

Rami Malek har fået megasucces med sin rolle som hacker i "Mr. Robot". Nu kan han betale sit studielån tilbage og fokusere på sin kreativitet

Det er nemt at hacke

Rami Malek var overrasket over, så hurtigt den ­tekniske konsulent på "Mr. Robot" kunne hacke hans telefon. Han skulle have en ide om, hvordan hans karakter, Elliot Alderson, får adgang til folks personlige data.

- Han viste mig, hvordan han kunne lade, som om han var mig, og sende en tekst, som om den kom fra min telefon, fortæller Rami Malek, der ikke anede noget om at hacke, inden han lavede filmen.

- Han gjorde det lige foran os og viste os, hvordan vi meget nemt kan blive hacket lige her og nu.

Rami Malek er derfor blevet meget mere påpasselig, efter at han fik indblik i, hvor nemt det er at hacke og blive hacket.

- Jeg er begyndt at ændre mine koder meget ofte, ­fortæller Rami Malek.

- Det er faktisk ret skræmmende, for det bliver ­nemmere og nemmere for folk at skaffe information om dine meget personlige anliggender. Jeg har lært en masse om at beskytte mig selv.

SPONSERET: Spar fra 30-50% på udvalgte varer hos Boozt.com . Se mere og køb her !

 

Læs mere om de kendte
Skriv en kommentar

Slå op
Annonce

Mest læste

Annonce

Sidste nyt

Annonce

Bliv opdateret med de seneste nyheder om kongehuset, de kendte, inden for film og tv. Du får også spændende tilbud, som du ikke vil gå glip af. Sendes onsdag.